Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

HMI USB BAGLANTI HATASI (No Response from)

Kullanıcı avatarı
Uğur
Mesaj Panosu Yöneticisi
İletişim:
Durum: Çevrimiçi

Re: HMI USB BAGLANTI HATASI (No Response from)

Mesaj gönderen Uğur »

Ethernet üzerinden yükleyebilmek için internet vs çıkışlarında sorun yaşamadığınız ethernet portuna ihtiyacınız vardır. USB üzerinden aldığınız bu hata için yukarıdaki mesajda anlatılan usbcommode ayarını 2 yaptınız mı?
Uğur Birdal - Technical Support Team Manager - DELTA Electronics Turkiye

Bildirimler İçin Whatsapp Kanalımıza Katılın
Whatsapp Kanal

https://www.linkedin.com/in/ugurbirdal
Kullanıcı avatarı
Metehan00
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

Mesaj gönderen Metehan00 »

Aynı Hatayı alıyorum. DOP-B03S211 HMI ekranında. Aynı şekilde USBCommMode : 1 bunu 2 yapamıyorum 0 veya 1 oluyor. Firmware Versiyon: Ver-3.0062 . Firmware versiyonunu güncelleyebilirsem No Response from hatasını giderebileceğimi düşünyorum. USB ile güncellemeye çalıştım fakat USB'yi görmüyor.
Kullanıcı avatarı
İslam
İletişim:
Durum: Çevrimiçi

Mesaj gönderen İslam »

Merhaba,

USB versiyonu eski olduğu için USBCommode kısmında 2(CDC) seçeneğini göremiyorsunuz. Birkaç yöntem ile güncellemeyi deneyebilirsiniz. USB ile Win7 yada WinXP bir PC bulup firmware güncelleyebilirsiniz. Elinizde Delta PLC programlama kablosu(UC-PRG020-12A Driver) varsa bununlada RS232 üzerinden güncelleme yapıp 2(CDC) seçeneğini açabilirsiniz.

RS232 üzerinde güncelleme yapmak için DOP100 RS232 Program Up Download eğitim içeriğini inceleyebilirsiniz.
İslam Karadeniz - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey

“HMI Forum” sayfasına dön