merhaba
VFD015EL21A Sürücünün 3d datasını indirmem lazım ama global sitedeki link çalışmıyor. bu durum ne zaman sonlanır? Sizin elinizde bu 3d iges yada step uzantılı dosya sizde varmıdır?
Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
EL Sürücü
- bayram.caliskan
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
EL Sürücü
Bayram Çalışkan
Endüstriyel Otomasyon Teknikeri
Besta Makina Sanayii ve Ticaret Anonim Şirketi
- Turhan
- İletişim:
Re: EL Sürücü
Merhaba,
Elimizde mevcut olan dosyaları mesaja ekledim. Kontrol edermisiniz?
.
Elimizde mevcut olan dosyaları mesaja ekledim. Kontrol edermisiniz?
.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
- bayram.caliskan
- İletişim:
İlginiz için teşekkürler. B1 açılıyor görüntüsü ekte. A1 olanda açıyor ama her hangi bir görüntü çıkmıyor. İş Başlangıcında pano tasarımı yaptığımdan çok sorun yaşıyorum. Mesela 1.5KW El monofaze sürücü ile 3,7KW E serisi sürücü montaj delikleri aynı. Ama Müşterisine göstermek istediğimizde sorun oluyor bana gösterdiğiniz görsel bu değil ürünleri değiştirmişsiniz gibi şikayetler alıyorum. Birçok üründe bu hatalar bulunmakta bunlar acilen düzeltilmeli.
İyi çalışmalar
Sorunlu görsel Yerine Başka Ürün koyulmuş bir çalışmam.
İyi çalışmalar
Sorunlu görsel Yerine Başka Ürün koyulmuş bir çalışmam.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Bayram Çalışkan
- Turhan
- İletişim:
Farklı kaynaktan temin ettiğim dosyaları kontrol edermisiniz? Elimde uygun program olmadığından içeriklerini görüntüleyemiyorum.
DELTA Electronics Turkey