Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

Delta vfd-L sürücü

Kullanıcı avatarı
Evren25
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

Delta vfd-L sürücü

Mesaj gönderen Evren25 »

Merhabalar herkese daha önce kullanılmış delta vfd-l sürücü ile konveyör çalıştırmak istedim.Gnp den bağlantı alıp 1/0 no anahtara , çıkışından acil stopun girişine ondan çıkıp, sürücünün M1 ine bağladım...fakat motor : rün olduğu halde çalışmıyor.direk ekranda F 0.1 yazısı çıkıyor.F 0.1 ne oluyor bir türlü bulamadım ne parametreler den nede kitapçığın dan .fabrika ayarlarına girdim parametreler den sıfırladım ama halen aç kapa yaptığımda sürücü ekranında F 0.1 yazısı çıkıyor? yardımcı olur musunuz.
Kullanıcı avatarı
İslam
İletişim:

Re: Delta vfd-L sürücü

Mesaj gönderen İslam »

Merhaba,

Sürücünün RUN aldığı halde hareket etmemesinin sebebi Frekans değerinin olmamasından kaynaklı. P2-00 içerisinde hangi değeri görüyorsunuz?
İslam Karadeniz - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey
Kullanıcı avatarı
Evren25
İletişim:

Re: Delta vfd-L sürücü

Mesaj gönderen Evren25 »

Yorum için teşekkürler 2.00 ı 1 yaptım,2.01 ide 1 yaptım ve kurduğum devre içinde 4.04 ü 3 yaptım düzeldi herşey .ilk girdiğimde onaylamiyordu sanırım parametreleri.error veriyor du 4 kez denememde oldu end onayladı.

“AC Motor Sürücü Forum” sayfasına dön