Merhabalar , bir adet delta ekranım var delta ekranıma TP editörden ekran programı attım fakat Delta ekranımı Shihlin plc ile haberleştiremiyorum ekranım TIME OUT hatası veriyor . Ankara PLATİNUM delta bayisinden 2 adet delta plc haberleşme kablosu aldım fakat yinede TIME OUT hatasını çözemedim . Farklı plc ve farklı bir delta ekranımda da aynı sorunu yaşıyorum . Çözüm için destek olursanız sevinirim .
Saygılarımla
Furkan Kahraman
Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
SHİHLİN PLC DELTA EKRAN
- FurkanKahraman
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
- İslam
- İletişim:
Re: SHİHLİN PLC DELTA EKRAN
Merhaba,
Elinizdeki HMI modeli nedir ve aldığınız hata görselini mesaja eklermisiniz?
Elinizdeki HMI modeli nedir ve aldığınız hata görselini mesaja eklermisiniz?
İslam Karadeniz - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey
- FurkanKahraman
- İletişim:
EKRAN MODELİ TPO4 VE PLC İLE BAĞLANTI KABLOSUNU TAKTIĞIMDA BÖYLE HATA ALIYORUM
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
- Turhan
- İletişim:
Ürünün tam model kodu yada ürün etiketini mesajda paylaşabilirmisiniz?
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.