Merhaba bir hmi panelim var dop-a10tctd yeni nesil bir hmi ile değiştirmek istiyorum. Aynı özelliklerde bir hmi önerbilirmisiniz? Aynı zamanda eski nesil olan scredit ile yeni nesil dopsoft a nasıl çevirebilirim. 4.0 dopsoft ile denedim olmadı. yardımcı olabilirmisiniz?
saygılarımla.
Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Eski nesil hmi yeni nesil hmi convert etmek.
- Memok48
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
- Turhan
- İletişim:
Re: Eski nesil hmi yeni nesil hmi convert etmek.
Screen Editorde yazılmış yada upload ettiğiniz proje dosyanız bulunuyor mu? DIAScreen güncel sürümünde proje dosyasını çağırdığınızda DOP100 serisi uyumlu bir HMI modeline proje dosyanızı konvert ediyor olmalı.
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
- Memok48
- İletişim:
Evet screen editör ile projemiz mevcut. xp işletim sistemi ile screen editörde edit yapılabiliyor. DIAScreen ile dedemedim şimdi deneyeceğim.Turhan yazdı: 20 Ara 2024, 17:06 Screen Editorde yazılmış yada upload ettiğiniz proje dosyanız bulunuyor mu? DIAScreen güncel sürümünde proje dosyasını çağırdığınızda DOP100 serisi uyumlu bir HMI modeline proje dosyanızı konvert ediyor olmalı.
- Memok48
- İletişim:
Turhan bey, ilginiz için teşekkür ederim. sorunum çözüldü. dop-110cs modeli ile dop-110ws modeli ile değiştireceğim. Sizden ricam tedarik edebilmem için yönlendirebilirmisiniz?Turhan yazdı: 20 Ara 2024, 17:06 Screen Editorde yazılmış yada upload ettiğiniz proje dosyanız bulunuyor mu? DIAScreen güncel sürümünde proje dosyasını çağırdığınızda DOP100 serisi uyumlu bir HMI modeline proje dosyanızı konvert ediyor olmalı.
- Turhan
- İletişim:
Delta Partner Ağından size en yakın Delta bölge bayisi ile iletişime geçebilirsiniz.
DELTA Electronics Turkey