Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
TP04G-AS2 Program hakkında
- HerculePoirot
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
TP04G-AS2 Program hakkında
Merhaba,
Elimde birden çok kullanılmış bu cihazdan var.Tp editor programı ile bağlantı sağlıyorum program yükleme ve çekme işlemleri yapıyorum.Bu cihaz ile ilgili birkaç sorum olacak.
1-Cihazı fabrika ayarlarına nasıl alabilirim?
2-Ekran acılısındaki mesajı nerden değiştirebiliyorum?
3-Elinizde yol göstermesi için hazır örnek bir program var mı?
Elimde birden çok kullanılmış bu cihazdan var.Tp editor programı ile bağlantı sağlıyorum program yükleme ve çekme işlemleri yapıyorum.Bu cihaz ile ilgili birkaç sorum olacak.
1-Cihazı fabrika ayarlarına nasıl alabilirim?
2-Ekran acılısındaki mesajı nerden değiştirebiliyorum?
3-Elinizde yol göstermesi için hazır örnek bir program var mı?
- İslam
- İletişim:
- Durum: Çevrimiçi
Re: TP04G-AS2 Program hakkında
Merhaba,
ESC tuşuna 5 saniye kadar basılı tuttuğunuzda sistem menüsüne girebiliyor olmalısınız. Sonrasında password kısmına 8888 yazarak resetlemeyi deneyebilirsiniz. Açılış resmi için; View-->Boot Page kısmına tıklayıp kendinize göre açılış sayfasını düzenleyin. Sonrasında Communication--> Write Boot Page to TP'ye basıp yükleyin. Tool--> Basic Configuration-->TP Other Setting--> En alttaki Start-Up Menu Display seçeneğini User Define olarak seçip tekrar Communication içerisinden Write to TP diyerek yükleme yapabilirsiniz. Aşağıdan kullanma klavuzunu inceleyebilirsiniz.
ESC tuşuna 5 saniye kadar basılı tuttuğunuzda sistem menüsüne girebiliyor olmalısınız. Sonrasında password kısmına 8888 yazarak resetlemeyi deneyebilirsiniz. Açılış resmi için; View-->Boot Page kısmına tıklayıp kendinize göre açılış sayfasını düzenleyin. Sonrasında Communication--> Write Boot Page to TP'ye basıp yükleyin. Tool--> Basic Configuration-->TP Other Setting--> En alttaki Start-Up Menu Display seçeneğini User Define olarak seçip tekrar Communication içerisinden Write to TP diyerek yükleme yapabilirsiniz. Aşağıdan kullanma klavuzunu inceleyebilirsiniz.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
İslam Karadeniz - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey
- HerculePoirot
- İletişim:
Çok işime yaradı.Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.İyi çalışmalar.
Bir momentary buton eklediğmde ekran boş geliyor ve Timeout com232 id:01 hatası veriyor
Bir momentary buton eklediğmde ekran boş geliyor ve Timeout com232 id:01 hatası veriyor
- İslam
- İletişim:
Elemente verdiğiniz adres harici bir aygıta aitse ve HMI bu aygıtı göremiyorsa haberleşme hatası verecektir. Muhtemelen yaşadığınız durum bundan kaynaklıdır.
- HerculePoirot
- İletişim:
Yeni bir proje oluşturdum ve bir buton ekledim adresini M0 Function key F0 yaptım yükleyince hata veriyor.
- İslam
- İletişim:
Verdiği hatanın ve buton ayarlarınızın görselini paylaşabilirmisiniz.
- HerculePoirot
- İletişim:
Fotolar ektedir.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
- İslam
- İletişim:
3 noktaya tıklayıp açılan pencerenin görselini atarmısınız.
- HerculePoirot
- İletişim:
Evet işaret ettiğiniz yerden haberleşme ayarı varmış. Ayarlarını yapınca düzeldi.
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.