Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

Dop-B05S100

Kullanıcı avatarı
HerculePoirot
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

Re: Dop-B05S100

Mesaj gönderen HerculePoirot »

Cihaza usb portu üzerinden win7 yüklü bir pc ile deneme yüklemesi yapabildim.Şimdi win10 yüklü pc ile çalıştırabilmem için hangi adımları takip etmeliyim?
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Mesaj gönderen Turhan »

HMI System menüsünde USBCommode seçeneği 1 yada 2 değerleri için yükleme yapabiliyormusunuz?

Not: USBCommode seçeneği 1'de iken HMI'ı USB portundan PC'nize bağladığınızda PC'niz HMI'ı bir USB aygıtı olarak görüyor ise DELTA adındaki disk'in içindeki tüm gizli dosyaları silip yükleme yapmayı deneyiniz.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Kullanıcı avatarı
HerculePoirot
İletişim:

Mesaj gönderen HerculePoirot »

Pc cihazı bir disk sürücüsü olarak görüyor fakat içinde herhangi bir dosya yok.Hmi ayarlarından usb commodu 1 ya da 0 yapabiliyorum 2 seçeneği yok maalesef.Win7 yüklü pcde sorun yok yükleme yapabiliyorum.
Kullanıcı avatarı
balkan1122
İletişim:

Mesaj gönderen balkan1122 »

Turhan yazdı: 04 Ara 2023, 16:24 1. WindowsXP yüklü PC ile up/download işlemini yapabilirsiniz (Bazı sanal WindowsXP işletim sistemleri de kullanılabiliyor.)

2. RTS ve CTS pinlerinide içeren RS232 dönüştürücünüz var ise (Delta ürün kodu: UC-PRG020-12A) bu dönüştürücü ile HMI COM1 arabiriminden program up/download işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

.
uc-prg020-12 a rs232 mevcut lakin ne yaptıysam aynı hatayı alıyorum dopsoft 2.... versiyonda ne program cektiriyor ne attrıyor ama aynı pc ile dob4 verisyonda 107bv lere herturlü işlem yapabiliyorum
b05s100 ze ne yaptıysam olmadı programdan slave kablosu taktığımızda hafızası ekrana geliyor ama içine program attırmıyor uc prg020 ile com1 den de denediğizde aynı hatayı alıyoruz program içinde program atma ve cekme yi de com1 yapıyorum yine aynı
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Mesaj gönderen Turhan »

68-DOP100 RS232 Program Up Download uygulama videosundaki gibi hem DOP100 hemde DOP-B serisi HMI modellerine RS232 arabiriminden program yükleyebiliyor yada çekebiliyor olmalısınız.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.

“HMI Forum” sayfasına dön