Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Main program
- Batu
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
Main program
Ss2 plc, dop107 ve VFD EL yi birbiriyle rs485 com1 ve com2 ile haberlestiriyorum. Sürücünün frekansini hmi dan kontrol ediyorum. Makrolarla kontrol ettiğimde haberleşme hızı bana yetmiyor. Bunu program main ile de denemek istiyorum. Ama resimdeki hatayı alıyorum. Bu basit kodu nasıl düzenlemeliyim?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
- Turhan
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
Re: Main program
Macro ve LUAScript'in yazım dilleri birbirinden farklıdır. LUA için resimde işaretlediğim örnekleri kullanmalısınız. Haberleşme burada yine HMI üzerinden gerçekleşeceği için istediğiniz hızı yine elde edemeyebilrisiniz.
Eğer mümkünse inverterin desteklediği bps oranında a PLC ile inverteri link haberleşme metodu ile haberleştirmeyi deneyebilirsiniz.
.
Eğer mümkünse inverterin desteklediği bps oranında a PLC ile inverteri link haberleşme metodu ile haberleştirmeyi deneyebilirsiniz.
.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.