Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Delta DOP-B HMI panel buton parola değişimi
- Cavad Azimov
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
Delta DOP-B HMI panel buton parola değişimi
Merhabalar. DopSoft 2.00.07 ile makinanın Dop B seri hmı panelde ekranda iki farklı Momentary buton var ve bu butonların basılması için parola gerekli. Parolayı oluştirdum fakat bu iki butona farklı parola uygulamak istiyorum nasıl yapa bilirim?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
- Turhan
- İletişim:
Re: Delta DOP-B HMI panel buton parola değişimi
DOP-B serisi HMI modellerinde bu fonksiyon desteklenmez. Butonlardan birisine 3. diğerine 5. seviye şifre tanımlarsanız 5.seviyedeki şifre ile hem 3 hemde 5. seviyedeki elementlere erişebilecektir.
Bu fonksiyon projeniz için önemli bir gereksinim ise DOP100 serisi HMI kullanabilirsiniz.
Bu fonksiyon projeniz için önemli bir gereksinim ise DOP100 serisi HMI kullanabilirsiniz.
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
- Cavad Azimov
- İletişim:
Re: Delta DOP-B HMI panel buton parola değişimi
Anladım Turhan bey teşekkür ederim