Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

KG DEĞERİNİ GRAM GÖSTERME

Kullanıcı avatarı
AcemiMuhendis
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

KG DEĞERİNİ GRAM GÖSTERME

Mesaj gönderen AcemiMuhendis »

Merhabalar bir uygulama yapıyorum tartım uygulaması D100 değeri gördüğüm gerçek ağırlık değeri ben kalibrasyon yapıyorum sıkıntı yok , şimdi ekranımda kg olarak görüyorum ben gram olarak görmek istiyorum misal 5 kg yazıyor ekranımda ben onu 5000 olarak okumak istiyorum yada 50 gram görmek istiyorum ben göremiyorum 50 gramı normalde okuyabilirim 10 kg loadcellim 100 bine bölünce 1 gramda görebilmeliyim. Ekran görüntülerimi eke ekliyorum .
1 ayar.png
2. AYAR.png
3. SYAR.png
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Kullanıcı avatarı
İslam
İletişim:

Re: KG DEĞERİNİ GRAM GÖSTERME

Mesaj gönderen İslam »

Merhaba,

HMI'da kullandığınız Sayısal Değer Göster elementinin Kazanç kısmından istediğinizi yapabilirsiniz. Resimdeki örneğe göre 5 gelen değeri 1000 ile çarpıp 5000 olarak gösterecektir.
dönüşüm.png
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
İslam Karadeniz - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey
Kullanıcı avatarı
AcemiMuhendis
İletişim:

Re: KG DEĞERİNİ GRAM GÖSTERME

Mesaj gönderen AcemiMuhendis »

İslam bey çok teşekkür ederim

“HMI Forum” sayfasına dön