SELAMALEYKUM HAYIRLI GÜNLER.
DOPSOFT DA S71200 PLC DEN DATA OKUMA İÇİN SAYI GÖSTER ELEMENTİ VE SAYAÇ ELEMENTİ KULLANIYORUM...
SAYI GÖSTER ELEMENTİNDE OPERATİNG COND. BÖLÜMÜNDE DATAYI ÖNCE YÜKSEK KELİME (HİGH WORD FİRST) OLARAK AYARLAYINCA HMI DE DATA DOĞRU OKUNUYOR.DİĞER DÜŞÜK WORDDE YANLIŞ OLUYOR...
LAKİN SAYAÇ GÖSTERGESİNDE BÖYLE BİR AYAR YOK...TÜM DATA DEĞİŞKENLERİNİ SEÇTİM (WORD, DOBLE WORD, BCD ) FAKAT DOĞRU BİR ŞEKİLDE DEĞER ALAMIYORUM.ÇÖZÜMÜ VARMIDIR..
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..
Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
DOPSOFT DATA GÖSTERİMİ
- RAVZA_OTOMASYON
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
- Yakup
- İletişim:
Re: DOPSOFT DATA GÖSTERİMİ
Merhaba,
Hmı en güncel versiyonu dia screen 1.6.0 versiyonudur. Programını güncelleyin daha sonra haberleşeme ayarları üzerinden ek de gösterilen resimde değişiklik yaparak yapabilirsiniz.
Hmı en güncel versiyonu dia screen 1.6.0 versiyonudur. Programını güncelleyin daha sonra haberleşeme ayarları üzerinden ek de gösterilen resimde değişiklik yaparak yapabilirsiniz.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Yakup Erdemir - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey
- RAVZA_OTOMASYON
- İletişim:
teşekkürler.
bahsettiğiniz diascreen ile ilgili link verebilirmisiniz...bulamıyorum....farklı sitelerde eski versiyon var...
bahsettiğiniz diascreen ile ilgili link verebilirmisiniz...bulamıyorum....farklı sitelerde eski versiyon var...
- Yakup
- İletişim:
Merhaba,
DIAInstaller programını kurduktan sonra üye olacaksınız daha sonra DiaScreen programını kurabilirsiniz.
DIAInstaller programını kurduktan sonra üye olacaksınız daha sonra DiaScreen programını kurabilirsiniz.
Yakup Erdemir - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey