Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

DOPSOFT DATA GÖSTERİMİ

Kullanıcı avatarı
RAVZA_OTOMASYON
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

DOPSOFT DATA GÖSTERİMİ

Mesaj gönderen RAVZA_OTOMASYON »

SELAMALEYKUM HAYIRLI GÜNLER.

DOPSOFT DA S71200 PLC DEN DATA OKUMA İÇİN SAYI GÖSTER ELEMENTİ VE SAYAÇ ELEMENTİ KULLANIYORUM...

SAYI GÖSTER ELEMENTİNDE OPERATİNG COND. BÖLÜMÜNDE DATAYI ÖNCE YÜKSEK KELİME (HİGH WORD FİRST) OLARAK AYARLAYINCA HMI DE DATA DOĞRU OKUNUYOR.DİĞER DÜŞÜK WORDDE YANLIŞ OLUYOR...

LAKİN SAYAÇ GÖSTERGESİNDE BÖYLE BİR AYAR YOK...TÜM DATA DEĞİŞKENLERİNİ SEÇTİM (WORD, DOBLE WORD, BCD ) FAKAT DOĞRU BİR ŞEKİLDE DEĞER ALAMIYORUM.ÇÖZÜMÜ VARMIDIR..

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..
Kullanıcı avatarı
Yakup
İletişim:

Re: DOPSOFT DATA GÖSTERİMİ

Mesaj gönderen Yakup »

Merhaba,

Hmı en güncel versiyonu dia screen 1.6.0 versiyonudur. Programını güncelleyin daha sonra haberleşeme ayarları üzerinden ek de gösterilen resimde değişiklik yaparak yapabilirsiniz.
2025-08-01 14_47_41-Haberleşme Ayarları.png
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Yakup Erdemir - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey
Kullanıcı avatarı
RAVZA_OTOMASYON
İletişim:

Mesaj gönderen RAVZA_OTOMASYON »

teşekkürler.

bahsettiğiniz diascreen ile ilgili link verebilirmisiniz...bulamıyorum....farklı sitelerde eski versiyon var...
Kullanıcı avatarı
Yakup
İletişim:

Mesaj gönderen Yakup »

Merhaba,

DIAInstaller programını kurduktan sonra üye olacaksınız daha sonra DiaScreen programını kurabilirsiniz.
Yakup Erdemir - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey

“HMI Forum” sayfasına dön