Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

B10S615

Kullanıcı avatarı
kara_alper
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

B10S615

Mesaj gönderen kara_alper »

MERHABALAR
çalışır durumda olan bir B10S615 den USB hafıza ile program upload etmek istedim şifreli olduğu için başarısız oldum, usb yi çıkartıp ekranın enerjisini kapattım . tekrar açıldığında firimware had broken hatası almaya başladım . bazende hata vermeden açılıyor.

entersan olan PC ye USB protundan bağladığımda sadece disk olarak görüyor cihazı ve system menüsünde CCD/Disk ayar modu yok. PC de Sürücüyü yeniden kuruyorum yine olmuyor.
ne yapabilirim.. ( com portan bağlanmak için donanımım yok şuanda ). usb den update edilebiliyor sanırım ama firimware dosyasını bulamadım.

Saygılarımla
Alper KARA
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Kullanıcı avatarı
İslam
İletişim:

Re: B10S615

Mesaj gönderen İslam »

Merhaba,

Elinizdeki ürünün USB versiyonu eskiyse CDC seçeneğinin çıkmaması normal. Burada firmware güncellemesi yapmayı denemelisiniz. Firmware güncellemesi için ekstra bir dosyaya ihtiyacınız yok. DOPSoft(DOP-B ve DOP-W) programı ile elinizdeki HMI modelini seçtikten sonra Araçlar menüsü içerisinden Firmware Güncelle diyerek güncelleme yapabilirsiniz.
frmw.png
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
İslam Karadeniz - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey
Kullanıcı avatarı
kara_alper
İletişim:

Re: B10S615

Mesaj gönderen kara_alper »

Teşekkür ederim

“HMI Forum” sayfasına dön