Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

DOP110IS - EL TIPI BARKOD OKUYUCU

Kullanıcı avatarı
kadirazgn
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

DOP110IS - EL TIPI BARKOD OKUYUCU

Mesaj gönderen kadirazgn »

Merhaba elimde DOP110IS ve el tipi bir barkod okuyucu var. Barkod okuyucuyu HMI ın usb(host) girişine bağladım. Bu data matrix barkodu hmi üzerinden okuyabilir miyim?
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Re: DOP110IS - EL TIPI BARKOD OKUYUCU

Mesaj gönderen Turhan »

Barkod okuyucunuz bu barkod tipini destekliyor ise HMI'da USB portu üzerinden veri okuma işlemini gerçekleştirecektir.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Kullanıcı avatarı
kadirazgn
İletişim:

Mesaj gönderen kadirazgn »

Turhan Bey hmi a barkod okuyucudan veriler eksik geliyor, element gir olarak ayarladım string ifade seçtim her zaman aynı bilgi gelmiyor fakat pc ye veya ktp ekrana bağladığım zaman bilgi hep aynı net geliyor.
Resim
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Mesaj gönderen Turhan »

Sorunun nereden kaynaklandığını anlayabilmek için basit bir test gerçekleştirebilirsiniz.

HMI'ın USB girişine USB destekli klavye bağlayın klavyeden ABCD1234 gibibasit bir ifade yazıp Enter tuşuna bastığınızda HMI barkod elementinde ABCD1234 ifadesini eksiksiz görüntüleyebiliyor olmalısınz. Aksi bir durum söz konusu ise test proje dosyanızı mesajda paylaşabilirsiniz.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.

“HMI Forum” sayfasına dön