Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
dop 107ev sx3 plc
- cilginselo
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
dop 107ev sx3 plc
Merhaba kolay gelsin. DOP 107 EV ekranımla SX 3 PLC mi ethernet kullanarak bağlamak ve makineyi de o şekilde çalıştırmak istiyorum. Fakat bu ıp meselelerinden pek anlamadığım için nasıl bağlanacağını 2 gündür çözemedim. youtube videolarında hep eski serilerle bağlanması var. Kullanıcı manuelindede detaylı açıklama göremedim yapmam gerekenleri kısaca açıklarsanız sevinirim. Kontrol cihazını ne seçmem gerekiyor. Bir de ıp durumları nasıl olacak bilgisayarı statik ıp ye mi geçirmem lazım? Yoksa hmı ile plc nin ıp adresinin aynı olması mı lazım tam anlayamadım. Şimdiden teşekkürler
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
- Yakup
- İletişim:
Re: dop 107ev sx3 plc
Merhaba,
Hmı sabit ip verin örnek 192.168.1.50 daha plc "1" gruplu ip vereceksiniz, örnek 192.168.1.40
Dia screen programı haberleşme ayarlarında Kontrol cihazınız delta sx3 plc tcp seçmelisiniz.
Com port kısmına pcl ip adresini yazmanız gerekmektedir ,bu şekilde haberleşmeyi sağlayabilirsiniz.
Hmı sabit ip verin örnek 192.168.1.50 daha plc "1" gruplu ip vereceksiniz, örnek 192.168.1.40
Dia screen programı haberleşme ayarlarında Kontrol cihazınız delta sx3 plc tcp seçmelisiniz.
Com port kısmına pcl ip adresini yazmanız gerekmektedir ,bu şekilde haberleşmeyi sağlayabilirsiniz.
Yakup Erdemir - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey
- cilginselo
- İletişim:
1-sorumdaki resimdeki ip adresi girilen yerin kenarında 502 diye bir rakam var zannedersem ayarı diadesignerda tcp socket ayarı içinde eke resmini koyuyorum onu nasıl ayarlamalıyım?
2- plc de şifre yok şifre kısmını boşmu bırakmalıyım?
3-zaman aşımı ve tekrarlama sayısı plc nin commgr daki ayarlarıyla aynı mı olmalı?
2- plc de şifre yok şifre kısmını boşmu bırakmalıyım?
3-zaman aşımı ve tekrarlama sayısı plc nin commgr daki ayarlarıyla aynı mı olmalı?
- Yakup
- İletişim:
adımalrı izleyerek haberleşme yapabilirsiniz.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
- cilginselo
- İletişim:
dediğiniz ayarları yaptım şimdi de biçimlendirsem bile network ıp ıs not accesible hatası alıyorum
- Yakup
- İletişim:
(Cep Tel: 0537 317 7613) numaradan benimle iletişime geçebilir misiniz.