Merhaba arkadaşlar elimde dop 110cs , dvp28sv11t2 ve gmtcnt micno 40s sürücü var.
Hmi ve plc yi haberleştiriyorum. sürücü sonradan ekledim plc ye giden rs485 e kabloları bağladım. Araştırıyorum ama bir türlü aynı port üzerinden bağlantı kuramadım. Cihaz eklemek gerekiyormuş plc istasyon 1 sürücü istasyon 2 olacak ama bu işlemi nereden yapacağımı bulamadım. Yardımmlarınızı bekliyorum.
Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Dop 110 cs ve 2 cihaz ekleme
- devilhunter
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
- İslam
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
Re: Dop 110 cs ve 2 cihaz ekleme
Merhaba,
Öncelikle aynı com portuna bağlayacaksanız haberleşme driveriniz ortak seçin. Yani Delta DVP PLC seçiliyken GMT marka sürücü ile haberleşme kurmaya çalışmayın. Ortak driver olan Modbus seçip yapabilirsiniz. Cihaz ekleme diye bir durum yok. Element eklediğinizde adresini girerken sol alt kısımda İstasyon Adresi yazan bir bölüm vardır. Orası bu elementin hangi istasyona ait olduğunu belirtir. O kısmı değiştirebilirsiniz.
Öncelikle aynı com portuna bağlayacaksanız haberleşme driveriniz ortak seçin. Yani Delta DVP PLC seçiliyken GMT marka sürücü ile haberleşme kurmaya çalışmayın. Ortak driver olan Modbus seçip yapabilirsiniz. Cihaz ekleme diye bir durum yok. Element eklediğinizde adresini girerken sol alt kısımda İstasyon Adresi yazan bir bölüm vardır. Orası bu elementin hangi istasyona ait olduğunu belirtir. O kısmı değiştirebilirsiniz.
İslam Karadeniz - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey