Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
DOP W İLE USB BARKOD OKUYUCU HABERLEŞTİRME
- bycera
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
DOP W İLE USB BARKOD OKUYUCU HABERLEŞTİRME
ELİMDE BULUNAN DOP-W157B EKRANA USB HABERLEŞME İLE BARKOD OKUYUCU BAĞLAMAK İSTİYORUM AMA HABERLEŞME AYARLARINDA USB GÖZÜKMEMEKTEDİR. BU KONUDA NELER YAPABİLİRİM. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
- ELZEMEFE
- İletişim:
Re: DOP W İLE USB BARKOD OKUYUCU HABERLEŞTİRME
viewtopic.php?f=45&t=554
Tam cevabımı bilmiyorum ama belki işine yarar hocam
Ayrıca barkod okuyucu aktif olan ekrana yazar ben ekrana
sayı gir elementi koyup bir deneyin derim .
Tam cevabımı bilmiyorum ama belki işine yarar hocam
Ayrıca barkod okuyucu aktif olan ekrana yazar ben ekrana
sayı gir elementi koyup bir deneyin derim .
- Turhan
- İletişim:
USB destekli barkod okuyucular için doğrudan bir element bulunmaktadır. Dosya ekindeki bakrod okuyucuyu referans alınız.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
- bycera
- İletişim:
ÖNCELİKLE İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
TURHAN BEY YAZDIĞINIZ PROGRAMA BAKTIMDA BARKOD OKUYUCU FARK EDEMEDİM. BİZİM ELİMİZDE DATALOGİC İN QUİCKSCAN SERİSİ USB İLE BAĞLANIYOR
"USB destekli barkod okuyucular için doğrudan bir element bulunmaktadır. Dosya ekindeki bakrod okuyucuyu referans alınız." BU YAZDIĞINIZI TAM OLARAK ANLAYAMADIM. Bİ APARAT İLE Mİ BAĞLANTI YAPMAMIZ GEREKİYOR?
TURHAN BEY YAZDIĞINIZ PROGRAMA BAKTIMDA BARKOD OKUYUCU FARK EDEMEDİM. BİZİM ELİMİZDE DATALOGİC İN QUİCKSCAN SERİSİ USB İLE BAĞLANIYOR
"USB destekli barkod okuyucular için doğrudan bir element bulunmaktadır. Dosya ekindeki bakrod okuyucuyu referans alınız." BU YAZDIĞINIZI TAM OLARAK ANLAYAMADIM. Bİ APARAT İLE Mİ BAĞLANTI YAPMAMIZ GEREKİYOR?
- Turhan
- İletişim:
Barkod okuyucunuzu Dop-W'nun doğrudan USB girişine bağlayarak örnek programı test ediniz.
DELTA Electronics Turkey
- bycera
- İletişim:
TURHAN BEY ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM DEDİĞİNİZ GİBİ YAPTIM OLDU.
BİR DE BURAYA YAZMIŞKEN SORAYIM DELTADA SCADA KULLANIMI BULUNMAKTA MIDIR? PROJEMİZDE SCADA KONTROLÜ YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUZ DA BARKOD OKUTUP IFS PROGRAMI İLE VERİ ALIŞVERİŞİ YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUZ.
BİR DE BURAYA YAZMIŞKEN SORAYIM DELTADA SCADA KULLANIMI BULUNMAKTA MIDIR? PROJEMİZDE SCADA KONTROLÜ YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUZ DA BARKOD OKUTUP IFS PROGRAMI İLE VERİ ALIŞVERİŞİ YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUZ.
- Turhan
- İletişim:
Scada için şu an kullanılabilir bir çözümümüz mevcut değildir.
DELTA Electronics Turkey
- bycera
- İletişim:
PEKİ TURHAN BEY OKUDUĞUMUZ BARKODU EKRANDAN PC YE AKTARMAK İÇİN NE YAPMAMIZ LAZIM ? EK Bİ PROGRAM VAR MI?
OKUDUĞUM DEĞER İLE IFS ÜZERİNDEN VERİ ÇEKMEK VE GÖNDERMEK İSTİYORUM
OKUDUĞUM DEĞER İLE IFS ÜZERİNDEN VERİ ÇEKMEK VE GÖNDERMEK İSTİYORUM
- Turhan
- İletişim:
Okuduğunuz Barkod değerini PC de hangi ortama taşıyacaksınız ?
DELTA Electronics Turkey
- bycera
- İletişim:
MESELA MS EXCEL OLABİLİR. EXCEL ÜZERİNDEN IFS PROGRAMINA AKTARACAĞIM