Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

EL Sürücü

Kullanıcı avatarı
bayram.caliskan
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

EL Sürücü

Mesaj gönderen bayram.caliskan »

merhaba
VFD015EL21A Sürücünün 3d datasını indirmem lazım ama global sitedeki link çalışmıyor. bu durum ne zaman sonlanır? Sizin elinizde bu 3d iges yada step uzantılı dosya sizde varmıdır?
Bayram Çalışkan
Endüstriyel Otomasyon Teknikeri
Besta Makina Sanayii ve Ticaret Anonim Şirketi
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Re: EL Sürücü

Mesaj gönderen Turhan »

Merhaba,

Elimizde mevcut olan dosyaları mesaja ekledim. Kontrol edermisiniz?

.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Kullanıcı avatarı
bayram.caliskan
İletişim:

Mesaj gönderen bayram.caliskan »

İlginiz için teşekkürler. B1 açılıyor görüntüsü ekte. A1 olanda açıyor ama her hangi bir görüntü çıkmıyor. İş Başlangıcında pano tasarımı yaptığımdan çok sorun yaşıyorum. Mesela 1.5KW El monofaze sürücü ile 3,7KW E serisi sürücü montaj delikleri aynı. Ama Müşterisine göstermek istediğimizde sorun oluyor bana gösterdiğiniz görsel bu değil ürünleri değiştirmişsiniz gibi şikayetler alıyorum. Birçok üründe bu hatalar bulunmakta bunlar acilen düzeltilmeli.
İyi çalışmalar
Sorunlu görsel
Ekran görüntüsü 2022-02-02 213922.png
Yerine Başka Ürün koyulmuş bir çalışmam.
Ekran görüntüsü 2022-02-02 220004.png
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Bayram Çalışkan
Endüstriyel Otomasyon Teknikeri
Besta Makina Sanayii ve Ticaret Anonim Şirketi
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Mesaj gönderen Turhan »

Farklı kaynaktan temin ettiğim dosyaları kontrol edermisiniz? Elimde uygun program olmadığından içeriklerini görüntüleyemiyorum.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.

“AC Motor Sürücü Forum” sayfasına dön